Nieuws

Datum:
Titel:
15-10-2020
Einekoer gaat per 14 oktober in een gedeeltelijke lock down!
Per 14 oktober 22.00 uur zijn de nieuwe maatregelen van kracht geworden voor de bestrijding van het coronavirus. Als we de nieuwe maatregelen vertalen naar ons dorpshuis, komen de volgende punten naar voren die voor onze vrijwilligers en bezoekers van belang zijn.
 
1. Het horecadeel van de Einekoer (bar en keuken) gaat dicht. Het maatschappelijke deel, de zalen, blijven echter gewoon beschikbaar voor vergaderingen, repetities en andere activiteiten. Ook mag er worden gebiljart. Er is echter geen mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Wij adviseren de mensen om zelf even een flesje water o.i.d. van huis mee te nemen.
2. Er geldt een dringend advies om een mondkapje te dragen zolang men niet op zijn of haar vaste plek zit. Dus bij binnenkomst en het verlaten van de Einekoer en bij interne verplaatsingen, geldt: graag mondkapje dragen.
3. Voor het overige gelden de reeds bestaande maatregelen zoals omschreven bijgaand protocol.
 
Deze maatregelen gelden voor eerst 2 weken, maar hou er rekening mee dat het voor langere duur geldt. Wij informeren onze gebruikers over veranderingen op dit gebied.
 

Hou onze doarpskrante en deze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Rienk van Gorkum, voorzitter bestuur

 
Email facebook twitter LinkedIn Hyves